We kijken terug op een heel plezierig en succesvol weekend.

Dank voor uw komst en graag tot de volgende keer!

Wat was er te beleven?

  • Diverse nieuwe kunstenaars op fraaie locaties.
  • Gastexposanten op diverse locaties.
  • Een verloting van kunstwerken van de deelnemende kunstenaars!
  • Live muziek op zaterdag.
  • Een fijne en ongedwongen sfeer.
Verloting kunstwerken

Onze nieuwe leden:

Gerie Blom

Gerie Blom

Stenen beelden

Voor het maken van een beeld maakt Gerie meestal vooraf een plan. Soms laat zij zich ook volledig leiden door de steen zelf.

meer

Michiel Bijker

Michiel Bijker

Schilderijen, tekeningen

De tekeningen en schilderijen van Michiel Bijker zijn tegelijk realistisch als impressionistisch. Zijn kleurgebruik is  helder en krachtig. Favoriete onderwerpen zijn onder andere stadsgezichten, dieren en schepen.

meer

Elly Martin

Elly Martin

Schilderijen

Vanaf klein meisje was Elly Martin al in de weer met tekenen en sindsdien heeft zij zich ontwikkeld. Zij schildert nu met acrylverf, pastel en aquarel. Buitenstaanders hebben haar geënthousiasmeerd om haar kunstwerken te exposeren.

meer

Gastexposanten:

Oscar Koppe
bij: Esther Verburg

 

Robin Koppe
bij: Esther Verburg

 

Irene de Horst Bakker
bij: Marjorie Olde Monnikhof

 

Fleur Louwe
bij: Beeldentuin B&N

 

Onze sponsors:

Muziek op zaterdag 6 juli:

Apeldoornse Popschool

‘Teamwork makes the Dream work’

Bij de Apeldoornse Popschool leer jij je instrument bespelen van ervaren docenten die hun sporen in de muziekwereld ruiterlijk verdiend hebben. Vanaf les één leuke nummers die jezelf kunt kiezen, dus geen suffe deuntjes uit grootmoederstijd. We voelen ons zeer betrokken en maken graag samen met jou een plan van aanpak. Je kunt bij APS terecht voor zangles, gitaarles, basgitaarles, drumles, keyboardles en pianoles. Maar niet alleen het leren beheersen van een instrument of zang staat op het lesprogramma.

lees meer op de website van de Apeldoornse Popschool.

Olto

OLTO is de muziekvereniging van het Veluwse dorp Loenen. Zij werd opgericht op 9 januari 1913.

Als muziekvereniging streven zij ernaar om op een zo hoog mogelijk niveau muziek te maken en dat iedereen het bij OLTO naar zijn zin heeft.

Door de zeer gevarieerde onderdelen waaruit deze vereniging bestaat hebben ze voor bijna iedere muzikant wat te bieden. De verschillende onderdelen zijn: een opleidingsorkest een harmonieorkest, een drumfanfare, en een boerenkapel.

Meer informatie over de verschillende onderdelen vindt u op de website van OLTO.

Just Too
Just too is een allround amusementorkestje en bestaat ruim 15 jaar. Zij brengen een breed reportoire; met name gouwe ouden, maar ook eigentijds toppers. Zowel easylistening als meer dynamische nummers staan op de speellijst.
Just Too bestaat uit:
  • Hans: keyboard en zang
  • Marja: zang
  • Gerrit/Rob: gitaar.
Vocal Miles

Vocal Miles brengt bekende hits uit vrijwel elk genre nét even anders. Dit enthousiaste akoestische trio weet je te verrassen met een heerlijke mix van bekende top-40 hits tot old-time classics. Ze schuwen geen genre en weten met hun fijne meerstemmige zang en lekkere akoestische gitaarspel elk nummer op eigen wijze te brengen. Zo maken zij een lange reis met muzikale kilometers voor u. Vocal Miles weet hiermee in te spelen op de behoefte aan muzikale live-acts in kleinere setting. Vocal Miles is dan ook perfect voor een optreden bij evenementen, in cafés, op (kleine) festivals, huiskamerconcerten, uw verjaardagsfeestje, noem maar op!

Kijk voor meer informatie over hen op www.vocalmiles.nl