Mieke Diekmann

Galerie ’t Arthuus
Eerbeekseweg 13a
7371 CA  Loenen
06-51447588
www.arthuus.nl

Krachtige symboliek kenmerkt de schilderijen en bronzen beelden van Mieke Diekmann. Door haar intuïtieve manier van werken reflecteren gevoelens en emoties in haar werk. Inspiratie haalt zij uit de natuur, een lied, een gedicht en het leven zelf.

Een bezoek aan Galerie ’t Arthuus, met regelmatig wisselende exposities, is altijd de moeite meer dan waard.

Galerie ’t Arthuus 10 jaar!

Op 14 Mei vierde Galerie ‘t Arthuus haar 10-jarig bestaan. In deze feestelijke expositie die t/m 2 juli nog te zien is ziet u abstracte schilderijen van Herold Boertjens in brutaal expressieve kleuren, keramische en bronzen beelden van Jacky Stappers die plezier in het leven en koketterie uitstralen, prachtige sculpturen van gelaatloze figuren die in een emotie zitten van Ton Kalishoek, mystieke schilderijen en bronzen beelden in een dans gevangen van Mieke Diekmann en nog veel meer. Ook hebben we een mooie collectie sieraden en zijde lampen. Voor meer informatie over de expositie, de kunstenaars, workshops en schildercursussen  zie www.arthuus.nl  Openingstijden: vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00-17.00 uur op het eerste en laatste weekend van elke maand en op afspraak.

 

Schildercursussen door Mieke Diekmann

Half september beginnen de inspirerende schildercursussen weer bij Atelier ’t Arthuus. De cursussen bestaan uit 12 lessen van 2 ½ uur, halverwege drinken we een kopje koffie of thee. U volgt deze lessen om de week en u schildert in thema’s met acrylverf en in gemengde technieken.  Kosten € 215,= incl. introductieles voor nieuwe cursisten.

U kunt kiezen uit de volgende dagdelen: dinsdagmiddag en –avond, woensdagavond, donderdagochtend en –middag en vrijdagochtend.

Kom rustig even kennismaken met Mieke in de galerie, dan krijgt u alle verdere informatie.